15. juni 2024

2. december: Julefrokosten på Ans Kro er en tradition

I ByensNyts julekalender er vi kommet til andet afsnit, og i dag er det Tvis Køkkener ved Mette Dreier, der fortæller lidt om hendes forhold til jul.

I en køkkenforretning er december måned ikke lig med travlhed ud over det sædvanlige, men faktisk har der været mere travlhed i år, end normalt.

“Der plejer at være lidt stille på det her tidspunkt, fordi folk normalt har andet at lave, men vi har faktisk haft nok at se til, så det er ikke helt som det plejer. Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men måske har det stadig lidt med Corona at gøre, hvor folk er mere hjemme end sædvanligt, og derfor har tid til at gå ud og kigge på nyt køkken”, fortæller Mette Dreier, der overtog butikken ved årsskiftet efter Finn Kristiansen, som nu har skiftet titlen som ejer ud med lønmodtager i butikken.

“Det har været et spændende år på mange måder, både med corona, men også med overtagelsen af butikken. Jeg synes det er gået godt, og heldigvis er Finn her jo stadig, og han fungerer lidt som en mentor for mig, så skiftet er gået som jeg havde håbet på”, siger Mette og fortæller, at de plejer at sende julekort ud til de kunder, der har købt et køkken i løbet af året.

“Vi har ikke så mange traditioner i butikken, men en af dem er, at vi sender et julekort til dem, der har købt et køkken i løbet af året, og så har vi hjemmelavede julestjerner i vinduet. Der ud over skal vi selvfølgelig holde julefrokost. Vi bliver ni i alt, og skal som sædvanlig på Ans Kro. Det er vi altid, så det skal der ikke laves om på”, kommer det med et smil fra Mette.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler