9. december 2023

5. dec: Vi er et åndehul mellem juleindkøbene

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og dermed øges trafikken af kunder i Hammel, der skal købe ind i byens butikker. Nærmest midt på Østergade ligger Shiela´s Café og Brasserie, og her kan man lige få hvilet benene, inden turen går videre ud i byen.

Selvom at de traditionelle julefrokoster for manges vedkommende er aflyst i år, så forventer Shiela Pour stadig, at det bliver en travl måned, og glæder sig til at byde folk velkommen til lidt godt at spise og drikke, inden turen enten går videre ud i butikkerne eller hjem.

“Vi er et åndehul mellem juleindkøbene for mange, enten inden de skal ud og købe mere ind, eller som en god afslutning på dagen, inden det går hjemad. Vi er også “parkering” for børn og især mænd, der sidder og få en øl eller en kop kaffe, mens deres bedre halvdel er på shopping”, fortæller Shiela og tilføjer:

“Vi satser på, at det bliver en travl måned, med mange glade gæster der gerne vil handle lokalt, i stedet for at køre til de større byer. Vi holder åbent ind til den 23. december, og så kan jeg lige nå at slappe lidt af, inden juleaften, som dog for mit vedkommende først bliver holdt den 25. da min far skal arbejde juleaften. Vi kører det helt traditionelt med and og godt med sovs, så ingen vilde ting der”

Juleferie bliver der ikke meget af, og allerede den 26. december er hun klar igen til alt åbne.

“Vi plejer at åbne den 26. december om aftenen, fordi vi har erfaret, at der faktisk er lidt at lave, så det tænker jeg også vi gør i år, og så kører det ellers bare der ud af frem til nytår, hvor vi dog kun har åbent indtil klokken 14”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler