15. juni 2024

Bakkegården i Thorsø hejser det grønne flag

Naturbørnehaven Bakkegården i Thorsø har for 15. gang hejst det Grønne Flag fra Friluftsrådets Grønne Spirer-ordning. Borgmester Nils Borring kiggede forbi og hjalp med flaghejsning, der i øvrigt også inkluderede det blå Spring Ud-flag.

Det blå flag får de institutioner, der laver sansemotoriske aktiviteter i naturen. Lone Bruun Madsen, pædagogisk assistent i børnehaven, fortæller til Favrskov Kommune:

“Vi har i perioden marts til september i år haft ekstra fokus på “sjov med tov” og “ro, hygge og snitterier”. Vi har et par gange om måneden tilbudt forskellige former for gynger, slackline og andre naturaktiviteter som yoga i skovbunden, tovtrækning, søge efter insekter osv. Og så har børnene snittet i pinde, der er blevet forvandlet til kunst og sværd”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler