18. maj 2024

Banko aflyst på torsdag

Her på ByensNyt vil vi helst skrive om det der skal ske eller er sket, men i disse tider, hvor meget ikke kan gennemføres grundet de nuværende restriktioner, så skriver vi også om det der skulle have været afholdt, men nu er aflyst.

På torsdag skulle der have været torsdagsbanko i InSide, arrangeret af Hammel GF, men grundet de nuværende restriktioner, der blandt andet betyder at kulturhuse skal holde lukket, er man nødt til at aflyse. Det gælder også ugen efter, 13. januar, men man håber at kunne genoptage bankospillet derefter.

Kender du til et arrangement der ikke kan gennemføres, og vil du gerne være sikker på, at folk får det at vide, så skriv til os på ByensNyt, så laver vi en nyhed på det. Du kan skrive på redaktionen@byensnyt.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler