9. august 2022

Bente styrer tropperne

66-årige Bente Fogh styrer tropperne på vaccinationsstedet i Hammel Idrætscenter (HIC). Hun er pensioneret oversygeplejerske, men så kom der lige en pandemi, der har fået Bente til at melde sig under fanerne igen.

“Det er jo en historisk samfundsmæssig indsats, vi har gang i med vaccinationerne, og det vil jeg gerne være en del af”, lyder det fra Bente til Favrskov Kommunes facebookside, mens hun viser rundt og fortæller om, hvordan de griber opgaven an og får 225 borgere vaccineret pr. dag.

Ole Kromann Hansen er lige blevet færdig med at vaccinere en borger. Ole er 77 år og pensioneret overlæge fra Aarhus Universitetshospital. Som Bente har han også meldt sig som frivillig.

“I vaccinationsoversigten er jeg gået fra at være ’gammel’ til at være ’frontpersonale’, så nu er jeg også selv blevet vaccineret. Det er et yderst velfungerende set-up at være en del af, og de fleste glæder sig til at få vaccinen, så det er en fest”, siger Ole Kromann Hansen og byder 69-årige Inger-Kirstine Nielsen fra Tebstrup ved Skanderborg velkommen.Han fortæller hende, hvad der skal ske, og hun er klar. Hun når næsten ikke at bemærke stikket.

Med på rundturen i HIC er også borgmester Nils Borring. Han glæder sig over, at vaccinationsstedet i HIC fungerer så godt:

“Der er et godt flow, lige fra p-pladsen til observationsarealet. Der er styr på det, og borgerne virker både trygge og glade”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler