18. maj 2024

Biodiversitet er et hit – nu kan du selv komme med på vognen ganske gratis

Ordet “Biodiversitet” har i den grad indtaget det danske sprog, og i Favrskov Kommune er der sat fokus på netop biodiversitet. Både på kommunens egne arealer, men også hjemme hos borgerne.

Man har nemlig kunne bestille en biodiversitetspakke gennem Favrskov Kommune, og den var så populær, at den lynhurtigt var “udsolgt”. Det har man heldigvis gjort noget ved fra kommunens side, og derfor er der nu friske forsyninger klar til kommunens borgere.

Man kan bestille pakken på kommunens hjemmeside og efterfølgende hente den på biblioteket, hvorefter man så kan tage hjem, og gøre sin have lidt vildere. Pakken indeholder:

  • En frøpose, så du kan lave et bed med smukke og biodiversitetsvenlige blomster.
  • En folder med gode råd om, hvordan du kan få mere biodiversitet ind i din have.
  • Et klistermærke til postkassen og et skilt til haven, så du kan vise andre, at du gør en indsats, og så du kan inspirere dine naboer til at gøre det samme.
  • En lækker “Vild med Favrskov”-mulepose til at have det hele i, og som du efterfølgende kan bruge igen og igen.
Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler