23. september 2023

Bjerborg El-Service: Vi kunne godt bruge en mand mere

Håndværkerbranchen har haft et godt år, og det mærker man også hos Bjerborg El-Service i Hammel, hvor Lars Møller og Martin Bjerborg, der i år overtog efter Flemming Bjerborg, har haft nok at se til.

De er ni mand i firmaet, og kunne godt bruge flere folk, men der er i den grad mangel på uddannede elektrikere, så nu Bjerborg i stedet ansat tre lærlinge.

“Vi har helt vildt travlt, og har svært ved at følge med, så vi kunne godt bruge en mand mere, uden problem. Der er bare ikke rigtig nogen ledige elektrikere, så nu har vi valgt en mere langsigtet løsning, nemlig at ansætte tre lærlinge, men som sagt, det er mere på den lange bane, fordi lige nu og her, kan de jo mest lukke lidt huller hist og pist. Vi vil dog gerne være med til at tage ansvar for branchen, og derfor giver det også god mening, at tage lærlinge ind”, fortæller Lars Møller til ByensNyt.

I år har Lars og Martin annonceret lidt mere, end normalt, og det har også været med til, at give mere i ordrebogen. Ikke bare i Hammel og omegn, men også i blandt andet Aarhus og Skanderborg.

“Vi har nok annonceret lidt mere, end Flemming har gjort tidligere, og det må siges at have haft effekt. Vi har fået en del nye kunder, som er spredt godt ud over Østjylland, og det er alle mulige forskellige opgaver, så vi keder os ikke, og har faktisk ikke gjort det i 2020. Så selvom at året har været specielt, så må vi sige, at vi ikke på den måde har kunnet mærke det negativt”, lyder den positive melding fra Lars.

En af de opgaver, som Bjerborg El-Service har stået for i mange år, 34 helt præcis, er julebelysningen i Hammels gader
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler