24. september 2023

Borgermøde i Hammel skal forsøge at skabe ro og løsninger

Der har gennem den seneste tid været problemer med støj og hærværk i Hammel, og nu har Favrskov Kommune så indkaldt til borgermøde, hvor der skal kigges på gode løsninger til gavn for de unge og alle andre.

Mødet starter klokken 18 den 15. juni ved Søndervangskolens flagstang, og ved mødet vil SSP, politiet, skolelederne fra Søndervangskolen og Skovvangskolen samt repræsentanter fra Børne- og kulturforvaltningen være tilstede. Mødet har til formål at få afdækket, hvor stort problemet er og hvilke løsninger der kan findes. Der er et kort oplæg, og derefter gives ordet frit, hvor man kan byde ind med løsninger.

Efterfølgende er det oplagt at gå videre til bålhytten ved Søndervangskolen, hvor der fra kl. 19-20 er møde om at etablere en gå-gruppe med Natteravne-frivillige. Natteravnene skal netop være med til skabe tryghed for alle i byen.

Da møderne foregår under åben himmel, er der ingen tilmelding. Bare mød op!

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler