19. maj 2024

Brænder du for salg og har du et godt lokalt netværk?

Så er det måske dig vi er på udkig efter. På ByensNyt skriver vi om alt det der rører sig i Hammel og omegn, og vi leverer dagligt gode lokale nyheder via vores hjemmeside og Facebook.

Det redaktionelle er der styr på, men vi mangler en, der kan styrke vores kommercielle setup, så vi får flere lokale annoncører med ombord. Bemærk, at vi kun har annoncører fra 8450 Hammel, da vi mener det med, at vi er lokale.

Der er tale om en stilling med provisionsaflønning, og som udgangspunkt er der tale om en indtægt der kan supplere din nuværende løn, men for den dygtige sælger med godt netværk, vil der være mulighed for et ganske godt supplement, da vi har sat provisionen højt.

Lyder ovenstående som noget for dig og vil du gerne høre mere om mulighederne, så tag fat i Jonas Hooge på 50456522 eller Jan Erik Elgaard på 2088 8618 eller send os en mail på redaktionen@byensnyt.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler