24. maj 2024

Butikkerne i Hammel bliver globale for en dag

Nu, hvor corona ikke længere er en del af vores hverdag, så åbner verden sig op igen for alvor, og det fejrer Hammel Handels butikker den 31. marts, hvor midtbyen bliver lavet om til et verdenskort, og hver butik repræsenterer et land rundt på kloden.

Oprindeligt skulle der have været “Tosset Torsdag”, men i stedet blev det lavet om til “Verdenskortet”, hvor hver enkelte butik har valgt et land samt et tema, og kreativiteten og engagementet er stort, fortæller Lise Reese, der er en del af eventgruppen til “Verdenskortet”

“Jeg skal gerne indrømme, at vi var lidt spændte på, om butikkerne ville være med på idéen, men alle har bakket op om dagen, og kreativiteten og mangfoldigheden er stor. Det er lige fra Portugal, over England, til Senegal og Marokko og mange andre lande, så der er noget at glæde sig til for kunderne. Det bliver ikke en klassisk Open by Night, fordi temaet kører hele dagen fra 10-21, så på den måde, adskiller det sig også, i forhold til andre events”, fortæller Lise Reese, der tilføjer:

“Østergade bliver pyntet op med flagrænker hen over gaden, og så bliver hver enkelte butik udsmykket, så man ikke er i tvivl om, hvor man er kommet hen. Der bliver gode tilbud, smagsprøver og konkurrencer, så jeg tør godt love allerede nu, at det bliver en festlig dag, hvor verden kommer til Hammel”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler