28. februar 2024

Café Inside tilbyder bowling til god pris i vinterferien

Skolernes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og hvad skal man så lige lave, hvis man ikke skal på skiferie eller har planer for ugen der kommer?

Lørdag eftermiddag kunne man jo tage ned i InSide, hvor Hammel Handel & Erhverv arrangerer fastelavnsfest for børn. Der bliver slået katten af tønden, og efterfølgende skal der spises fastelavnsboller. Arrangementet starter klokken 14, og man skal huske at reservere en gratis billet på bibliotekets hjemmeside.

Bagefter kunne man jo så gå op ad trappen og ind i bowlinghallen, hvor Café Inside har sammensat et ganske godt tilbud i vinterferien. Her kan man nemlig bowle en hel time for blot 99 kroner, og det er såmænd inklusiv sko og popcorn.

“Vi synes der skal ske noget når der er ferie, og det er fedt når der er liv og glade dage i bowlinghallen, så vi håber at dette tiltag kan lokke nogen afsted til InSide, hvor de kan få nogle gode timer sammen. De kan jo slutte af i caféen, hvor vi jo udover lækker mad også tilbyder gratis soft ice til alle spisende gæster”, lyder det fra Café Inside

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler