23. september 2023

Centrum Tøj glæder sig til at åbne på mandag

Her til formiddag har regeringen meddelt, at man, helt som forventet, åbner op for store dele af detailhandlen fra på mandag. ByensNyt var forbi Centrum Tøj i Hammel tidligere i dag, og her var glæden stor over den snarlige åbning.

Humøret hos Stine Jensen, der er medejer af Centrum Tøj var højt, da ByensNyt var forbi onsdag formiddag. Her var det endnu ikke officielt, at detailhandlen ville få lov at åbne, men da meldingerne i forvejen pegede i den retning, så turde Stine godt tro på, at en åbning på mandag ville blive en realitet.

“Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang igen, og vi er i den grad klar til at åbne op. Det har været en hård periode, og jeg havde slet ikke forestillet mig, at det ville blive over to måneder, at vi skulle være nedlukket, så nu skal vi bare i gang, og få solgt noget tøj”, kommer det optimistisk fra Stine Jensen i Centrum Tøj i Hammel.

Hun ejer sammen med sin far, Torben Jensen, også Centrum Tøj i Galten, og ventetiden er blandt andet blevet brugt på at friske butikkerne op, og så har de solgt tøj via instagram og Facebook, hvilket har været en stor succes.

“Det var sådan set fint, at vi fik noget tid til at få lavet lidt om i butikkerne, så noget af tiden er gået med det. Så har vi fået solgt en del varer via instagram og Facebook, og her må jeg bare sige, at kunderne har været utrolig flinke til at bakke os op. Salget kan selvfølgelig ikke sammenlignes med det vi normalt ville have solgt, men vi har alligevel fået ryddet lidt ud i vinterkollektionen, som vi jo ellers bare ville brænde inde med”, fortæller Stine, der har fået nye forårsvare hjem, som hun glæder sig til, at præsentere for kunderne.

“Vi har fået en masse gode ting hjem, som er klar til at blive solgt, så vi ser frem til at åbne dørene igen, uanset om det bliver med begrænset adgang eller større afstand, vi skal bare i gang”, fastslår hun.

Stine ser frem til at få kørt gitteret op på mandag
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler