1. december 2023

Cykelekspert tiltrak mange til foredrag i InSide

I sidste uge gæstede sportsdirektør og cykelekspert for TV2, Christian Moberg, InSide i Hammel, og det blev en stor succes med rigtigt mange på tilskuere.

Onsdag havde Rotary Hammel besøg af Christian Moberg, der er sportschef for ColoQuick og cykelkommentator på TV2. Det var en velbesøgt aften i InSide, hvor gæster fra nær og fjern kom for at høre Christians inspirerende og veloplagte foredrag.

“Christian spiller en central rolle, når TV2 sender fra Tour de France, og det var spændende at høre ham fortælle om Touren, arbejdet i kommentatorboksen og samspillet med kollegerne Dennis Ritter og Rolf Sørensen. Danmark er en af de absolut førende cykelnationer i verden, og Christian gjorde os klogere på den danske talentudvikling”, lyder det fra Rotary Hammel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler