16. august 2022

De første er nu vaccineret på Skaghøj i Hammel

Det blev 80-årige Kirsten Jørgensen, der i går fik det første stik på Skaghøj, der er Favrskov Kommunes pop-up vaccinationssted. Det var Kirstens andet stik, og dermed er hun nu færdigvaccineret.

Kirsten var glad for at få vaccinationen, og har ikke været i tvivl om, at hun skulle vaccineres. Når det så samtidig kunne foregå i Hammel, så kunne det ikke være bedre.

“Det var fint, at det kunne blive her i Hammel. Jeg har ikke været bange for at blive syg, men jeg har sagt ja til vaccinationen, fordi det er det mest fornuftige at gøre, siger Kirsten Jørgensen til Favrskov Kommunes hjemmeside, efter hun har fået stikket og bliver ledsaget ud i Skaghøjs gamle caféområde. Det fungerer nu som venterum og observationsområde, hvor de vaccinerede lige skal sidde i 15 minutter, så man kan holde øje med, om de bliver dårlige.

På en uges tid er Skaghøj blevet indrettet som vaccinationssted med fire stuer. Distriktsleder Lene Gravgaard roser medarbejdere og Ejendomscentret for et fortrinligt samarbejde:

“Borde og stole havde vi, så vi har været ude at købe skraldespande, ure og lamper, og så er folk ellers gået i gang med at indrette rummene. Medarbejdere fra Træningen, Aktiviteten, Visitationen og vores Hjerneteam har budt ind og taget vagter, så vi kan bemande vaccinationsstedet i åbningstiden. Det er et fantastisk samarbejde”.
 

Lene Gravgaard understreger, at kun gruppen af +65årige, der modtager både personlig pleje og praktisk hjælp, kan få deres anden vaccination på pop-up vaccinationsstedet. Derudover kan borgere, der er særligt udsatte og har været henvist til vaccination, blive revaccineret på pop-up vaccinationsstedet.

Parkeringspladsen var fyldt i går ved Skaghøj. Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler