20. august 2022

Den mobile teststation i Hammel forlænges.

Teststationen Hammel er blevet flittigt brugt gennem hele januar, og derfor er de nu også blevet forlænget frem til 21. februar 2021. Man skal fortsat bestille tid på www.coronaprover.dk, hvis man gerne vil PCR-testes. Hvis man ikke har NemID, kan man bestille tid til test på tlf. 7842 4242.

“Jeg er meget glad for, at vi de kommende dage kan tilbyde både PCR-test og hurtigtest lokalt i Favrskov. I forlængelse heraf kan jeg oplyse, at vi aktuelt er i dialog med Region Midtjylland om at fastholde tilbuddet om hurtigtest i en lidt længere periode. Men det vil kræve, at tilbuddet bliver brugt – og derfor skal jeg opfordre alle til at gøre brug af vores nye tilbud mandag og tirsdag i Rønbæk Idrætscenter i den kommende uge”, siger Jan Kallestrup.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler