8. december 2022

Det store juletræ i Hammel tændes på fredag

På fredag, 18. november, tændes det store juletræ i Hammel, der vanen tro står på pladsen ved Østergade og Torvegade. Det er Hammel Handel der arrangerer og der venter en fin eftermiddag for hele familien.

Det hele starter klokken 16.30 på pladsen foran juletræet med julemusik og fællessang, hvorefter borgmester for Favrskov Kommune, Lars Storggard, holder en juletale i børnehøjde klokken 17. Hammel Handel har en aftale med selveste julemanden, som kommer og tænder juletræet og efterfølgende er der slikposer til børnene.

Hos Ketty Skou og Nyt syn Brilleriet kan man få julegodter, varm kakao og gløgg, og inden man går hjem til en velfortjent weekend, kan man jo passende besøge en eller flere af byens butikker, der holder åbent frem til klokken 19.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler