20. august 2022

Det var nærmest som før corona fredag aften i Hammel

Kombinationen af godt vejr, gode tilbud og aktiviteter for alle aldre, havde lokket rigtig mange ned i Østergade i Hammel, hvor Hammel Handel skød sommerudsalget i gang med Open by Night fredag aften.

Det hele startede klokken 16, hvor der var dragebygning for de mindste, og det var noget af et tilløbsstykke. Børn og deres forældre fik bygget drager til den store guldmedalje, så man må forvente et sandt inferno af drager i luften over Hammel i den kommende tid.

Klokken 17 kom der musik i gaden, og der blev langet fadøl og grillpølser over disken til de mange glade kunder, der havde fundet vej til Østergade. Der var god stemning, og det var tydeligt at mærke, at folk i den grad nød at komme ud og møde venner, bekendte, og der var en vældig snak ned gennem Østergade.

Klokken 19 var der modeshow, hvor flere af byens tøjbutikker viste nyeste mode frem, og det tiltrak rigtig mange mennesker. Allan Bo Andresen var speaker, og han satte i den grad gang i stemningen sammen med veloplagt musik fra John og Birger. Allan Bo var også glad for den store opbakning, og glædede sig over, at det endelig kunne lade sig gøre, at holde et arrangement i Hammel Handel regi.

“Det er jo efterhånden ret lang tid siden, at vi sidst har lavet et arrangement for alvor, og så er det herligt at se, at så mange mennesker bakker op om det. Der var særdeles stor opbakning til dragebyggeriet, så der havde vi ramt plet, fordi der var til tider nærmest kø ved værkstedet”, fortæller Allan Bo Andresen, der er eventkoordinator for Hammel Handel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler