8. december 2023

Fire gutter laver online-banko til fordel for Hammel GF

Fredag eftermiddag kan du, samtidig med at du støtter op om Hammel GF, vinde flotte præmier hjemme i stuen, når der afholdes online-banko i Hammel.

Det er ikke Hammel Gf der selv har arrangeret bankospillet, men derimod fire unge mennesker fra Markedsføringsøkonom-studiet i Viby, der som et led i en eksammensopgave ringede og spurgte Hammel GF, om det kunne være en mulighed, at lave et bankospil, og den idé var foreningen naturligvis med på. Præmierne kommer fra mange af Hammel og omegns butikker, og lige nu er der præmier for godt 15.000 kroner, her i blandt gavekort til Nyt Syn Brilleriet på 1000 kroner, trickløbehjul fra Hitz2Kidz, pizza fra Oles Gård, flotte gavekurve fra Superbrugsen og meget mere.

“Vi skulle i forbindelse med vores eksamen på 2. semester lave en online begivenhed, og der var nærmest frit valg på alle hylder, så efter en brainstorm i gruppen, faldt valget på banko, og da jeg selv er fra Hammel og har haft meget at gøre med Hammel GF, så lå den lige til højrebenet at høre dem, om de ville være med, og det ville de heldigvis gerne. Der har været stor opbakning fra byens butikker, og vi har mere eller mindre fået et ja alle de steder, vi har været på besøg”, fortæller Asker Vennegaard, der er en af de fire, der står for arrangementet til ByensNyt.

“Vi så noget lignende fra en forening på Mors, der lavede banko, og så har vi bare tænkt, at det skal vi da gøre endnu bedre, og når vi så samtidig kan være med til at bakke op om Hammel GF, der har haft det hårdt grundet nedlukningen, så kan det næsten ikke blive bedre”

Der er 800 plader til salg, og der er allerede solgt over halvdelen, så forhåndsmålet om 160 plader er indfriet så rigeligt, og Asker håber naturligvis på, at man kan melde udsolgt inden spillet går i gang.

“Det har været sjovt at lave, og nu glæder vi os til at gå live på fredag, hvor vi sender direkte fra Hammel Idrætscenter. Man kan følge showet på Facebook, via den begivenhed, som vi har oprettet til lejligheden, og som man får et link til, når man har købt sine bankoplader.”

Bankoplader kan købes via MobilPay på 29 62 44 66, hvor man skal huske at skrive sin mail i kommentarfeltet, hvorefter al information samt bankoplader vil blive tilsendt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler