28. november 2021

Flot opbakning til Halloweenfest i Hammel midtby

Byens butikker var pyntet op med græskar, spindelvæv og meget andet, og ude i Østergade var der fyldt med orange flag og elever fra Frijsenborg Efterskole, der var klædt ud og sminket til en hyggelig uhyggelig aften.

Hammeltoget kørte lystigt rundt, og flere partier havde også taget opstilling i gaden til en snak forud for kommunalvalget, mens det mylrede frem med folk der fyldte midtbyen op denne torsdag, hvor det både var tørvejr og lunt i vejret.

Der var mange konkurrencer, gode tilbud og græskarsuppe til de sultne, og var man mere til en fadøl og popcorn, så havde Danbolig taget opstilling med fadølsanlæg og popcornmaskine. Hos Nyt Syn Brilleriet var der kagekonkurrence og smagprøver fra Konditorhuset i Hammel, og det blev en bragende succes med over 300 smagsprøver og endnu flere bud på konkurrencen, hvor man skulle gætte vægten på en flot halloweenkage.

Endnu et flot arrangement fra Hammel Handels side, og fantastisk at se, at folk bakker op om det lokale og var med til at gøre aftenen til en succes.

Foto: Mette Nøhr
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
2.9 ° C
3.7 °
2.9 °
98 %
2.2kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °