8. december 2023

Fra slagter til Plantesalon – No28 er åbnet

Der har været heftig aktivitet i den gamle slagterbutik i Østergade i Hammel i den seneste periode, og med god grund. Louise Borup Sønderkjær har nemlig sat lokalet i stand, og har nu åbnet plantesalonen No28.

Salonen er både en butik, hvor man kan købe planter, tilbehør samt værtindegaver, og samtidig kan man slå sig ned, rundt omkring i lokalet, og få sig en kop kaffe, te eller saft og snart også lidt kage.

“Vi landede på Plantesalon, fordi vi er ikke rigtig en café, og minder nok mere om en tesalon, og når vi så samtidig også har planter, så giver navnet rigtig god mening”, fortæller Louise til ByensNyt på første dag med åbne døre.

Der har været god aktivitet fra klokken 10, og da ByensNyt er forbi over middag, var der også godt besøgt med gæster ved flere af bordene.

“Der har været noget at se til lige fra vi åbnede, så vi er kommet fint fra start, og jeg har også haft kunder der har fået kaffe “to-go”, så det er der tilsyneladende også et publikum for. Salonen er blevet lige præcis som jeg havde tænkt, og jeg er virkelig glad for det færdige resultat, og er bare glad for, at vi er i gang og for den fine modtagelse, som jeg har fået”, kommer det storsmilende fra Louise, der til en start har åben fra tirsdag til fredag fra 10-17 samt lørdag fra 10-14 i Hammels nye plantesalon, No28.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler