28. november 2021

Frijsenborg Efterskole inviterer til valgmøde og spisning

På tirsdag den 9. november, inviterer Frijsenborg Efterskole til valgmøde, sang og fællesspisning, hvor alle er inviteret til et par hyggelige timer på efterskolen, hvor samtlige partier til kommunalvalget er repræsenteret, og hvor blandt andet Nils Borring og Birgit Liin er deltagere.

Vælgermødet er en del af et større projekt der hedder Syng, Spis og Snak, som er udviklet af Højskoler, Efterskoler og Friskoler sammen og støttet af Nordea Fonden, og forstander for Frijsenborg Efterskole, Brian Ovesen, fortæller her, hvad det går ud på.

“Syng, spis, snak konceptet er udviklet af højskolerne, efterskolerne og friskolerne, og handler slet og ret om at synge, spise og tale sammen. Vi er med i projektet, og vores arrangement er planlagt sådan, at alle lokale borgere inviteres til et måltid mad sammen med de politikere, der deltager”, fortæller han og kan afsløre et stærkt panel til vælgermødet, hvor programmet ser ud som følger:

18.00 Fællesspisning

18.45 Velkomst og fællessang

19.00 Vælgermøde

19.45 10 min. pause og fællessang 

20.00 Vi fortsætter – og der vil være spørgsmål fra salen
 
21.00 Sidste sang og farvel

Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på www.fus.dk/kurser

Samtlige partier er med til vælgermødet, og de fleste er repræsenteret ved deres spidskandidat.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
1.9 ° C
2.7 °
1.9 °
95 %
1.9kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-1 °