16. august 2022

Gå på opdagelse i Hammel og vind flotte præmier

Det kunne nærmest ikke være timet bedre. Foråret står på spring, og samtidig lancerer Nyt Syn – Brilleriet i Østergade en konkurrence, hvor man kommer på opdagelse i Hammels gader.

Der er blevet gået ture til den store guldmedalje i de seneste måneder, da al foreningsidræt og motionscentre er nedlukket, og nu kan man ligefrem gå en tur og samtidig være med i en konkurrence der handler om Hammel, hvor der tilmed er flotte præmier på spil. Det er Lise Reese fra Brilleriet i Østergade der står bag konkurrencen, som er lavet med udgangspunkt i “Rundt om Hammel” plakaten, som Mikkel Mejdahl Madsen har kreeret.

“Mikkel og jeg har lavet en hyggelig konkurrence, hvor vi har taget udgangspunkt i plakaten og kaldt konkurrencen “Tip en 12´er og vind”. Det går ud på, at man skal finde de tolv seværdigheder, der er illustreret på plakaten “Rundt m Hammel”, som Mikkel har kreeret. Mikkel bor i Hammel, så det kan jo nærmest ikke blive mere lokalt”, lyder det fra Lise Reese til ByensNyt.

Lise har fået sin dekoratør til at pynte sine vinduer, så det giver inspiration til de tolv steder, og så er det ellers bare med at komme ud og udforske Hammel.

“Idéen er, at i den her tid, hvor det hele desværre stadig er lukket, så er det vigtigt at komme ud og få lidt luft og noget motion samtidig med, at man så også får lidt ny viden om Hammel. En konkurrence uden præmier er jo ikke helt så sjov, så derfor er der tre gavekort til butikkerne i Hammel eller medlemmer af Hammel Handel, så vi kan få skabt endnu mere lokal handel, som er vigtig i den kommende tid”, konstaterer Lise.

Man kan få en kupon til konkurrencen, som kører i den kommende tid, i Brilleriet i Østergade i Hammel.

Foto: Marie Enevoldsen

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler