21. februar 2024

God tilslutning til fastelavnsfest i Tema Centret

I disse dage bliver der slået katten af tønden og holdt fastelavnsfester til den store guldmedalje, og i Hammel havde Hammel Handel inviteret byens børn til fest i Tema Centret, og det blev en stor succes.

Klokken 12 var der godt proppet på “torvet” i Tema Centret, hvor rigtig mange børn og deres forældre var mødt op til fastelavnsfest. Der var to tønder, en til de mindste og en til de lidt større børn, og der var stor begejstring og entusiasme, hver gang der skulle slåes et slag på tønderne. Kreativiteten var stor hus de fremmødte i forhold til udklædning, og man så både manden med den gule hat fra Peter Pedal, en politibetjent, en pose Toms guldkarameller og så havde Birthe Randklit fra Randklit Care, såmænd kreeret et uglekostume til dagens anledning.

“Det er herligt at vi igen kan afvikle fastelavnsfest, og at det så tilmed kunne lade sig gøre midt i Tema Centret, det kunne ikke være bedre. Både børn og forældre så ud til at nyde festen, og jeg er helt sikker på, at vi er klar til en ny fastelavnsfest næste år. Ud over i dag (lørdag), har vi haft turpas fra mandag til fredag, og det er også en aktivitet, som jeg er sikker på, bliver gentaget igen. Her har børn og deres forældre eller bedsteforældre kunne gå rundt i byens butikker og få små overraskelser, hvilket har vakt begejstring og givet liv i butikkerne”, udtaler Lise Reese, formand for Hammel Handel.

Udenfor i Østergade blev de handlende mødt af fastelavnsboller til stor begejstring, som tak for, at de handler lokalt, og de 100 boller fik hurtigt ben at gå på i det flotte solskinsvejr.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler