18. maj 2024

Gods og Guld klar til at åbne i Hammel

Lige midt på Østergade, har lokalet der før husede Nybolig stået tomt gennem et længere stykke tid, men det er heldigvis snart slut. Til oktober åbner Torben Bihrmann nemlig butikken der kommer til at hedde Gods og Guld i lokalet, der er ved at blive sat i stand.

Der har været gang i ombygningen et stykke tid, og Torben satser på, at kunne åbne 1. oktober, samme dag som Hammel Handel holder Open by Night. I forvejen har Torben en gårdbutik ved Harlev, og det bliver samme koncept i Hammel, hvor kunderne kan forvente en god blanding af kaffe, te, service, brugskunst og blomster i det store lokale i Østergade.

“Jeg er lige stoppet på mit arbejde, så nu kan jeg for alvor komme i gang med at indrette lokalet, fordi jeg er selv nødt til at gøre det meste, da det er svært at finde en håndværker der har tid”, kommer det smilende fra Torben, da ByensNyt møder ham uden for den kommende butik.

“Jeg satser meget på, at jeg er klar til at åbne 1. oktober, hvor der er Open by Night, fordi det bliver jo uden tvivl en dag, hvor der er mange mennesker i byen. Måske bliver jeg ikke 100 procent klar, men jeg kan næsten godt garantere, at jeg i en eller anden udstrækning åbner der, og håbet er da, at jeg er helt klar”, kommer det optimistisk fra Torben, inden han går i gang med arbejdet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler