28. november 2021

Hammel er klar til Halloween i aften

I aften kommer der til at sprede sig uhyggelig stemning i Hammels midtby, når Hammel Handel arrangerer Halloween. Og at dømme ud fra mange af butikkernes udsmykning, så er der lagt op til en festlig og uhyggelig aften.

Butikkerne er pyntet op og mange byder på smagsprøver og konkurrencer. En af dem er Nyt Syn Brilleriet, som har en konkurrence, hvor man skal gætte, hvor meget kagen på billedet nedenunder vejer.

Kagen er lavet af Konditorhuset i Hammel, og de står udenfor butikken i Østergade og deler smagsprøver ud fra 17-20.30, hvorefter vinderen udtrækkes, og præmien er selvfølgelig kagen.

Frijsenborg Efterskole kommer udklædte og laver gys og gøgl i gaderne, og så har de såmænd også deres “foodtruck” med, hvorfra de serverer græskarsuppe. Hammeltoget kører hele aftenen, og der er påstigning ved Matas og på Miko Torv.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
1.9 ° C
2.7 °
1.9 °
95 %
1.9kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-1 °