28. november 2021

Hammel er klar til juletræstænding på fredag

Sidste år blev en noget amputeret version af juletræstændingen i Hammel, men i år er alt tilbage ved det normale, når det store juletræ i starten af Østergade bliver tændt på fredag.

I dag er de store julehjerter kommet op i Østergade og resten af midtbyen, og det store juletræ er også på plads, så nu kan vi bare vente på, at det bliver fredag. Det er Bjerborg Elservice der igen i år, har sørget for, at julehjerterne er kommet på plads.

Julemanden kommer og tænder træet klokken 17, hvor der også er musik og sang, og efterfølgende er der slikposer til børnene, mens Brassbandet Da Capo fra Hammel kommer og underholder med julemusik.

Flere af byens butikker trækker ud i Østergade, og deler ligeledes julegodter ud. Frem mod juleaften vil der i løbet af weekenderne i december ske en masse forskellige aktiviteter i form af boder, konkurrencer, julebio og meget mere. Herunder en stor nyhed, som helt sikkert nok skal vække begejstring blandt børn, unge og legeglade voksne.

Det er Hammel Handel der står for arrangementet på fredag, lige som det er handelstandsforeningen, der sikrer juleaktiviteterne i løbet af december.

Foto: Lise Reese
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
2.9 ° C
3.7 °
2.9 °
98 %
2.2kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °