21. februar 2024

Hammel GF inviterer til ølsmagning og foredrag med Tøfting

Fredag den 7. maj inviterer Hammel GF i samarbejde med Aros Forsikring, der er hovedsponsor i klubben, til virtuel ølsmagning samt foredrag med Stig Tøfting.

Det er Aros Forsikring der har stablet arrangementet på benene sammen med Carlsberg, der sørger for de forskellige øl til smagningen samt stiller deres ølekspert, Jørgen Rüdinger, til rådighed. Han vil undervejs fortælle om de fem øl der skal smages.

Midtvejs i arrangementet er der så et mindre foredrag med Stig Tøfting, der er tidligere fodboldspiller og nuværende ekspert på TV3 i forbindelse med blandt andet Superligaen. Her efter fortsætter ølsmagningen, der forventes at tage halvanden time.

“Det er Aros og Carlsberg der står for arrangementet, så vi har ikke noget med det at gøre på den led. Vi står for at få solgt så meget som muligt her i Hammel samt udleveringen af smagepakkerne, der kan afhentes ved motionscentret om onsdagen mellem klokken 15 og 21. Aros er en af vores gode samarbejdspartnere, og derfor giver det god mening at bakke op om smagningen, der er for alle, også selvom at man ikke er medlem af Hammel GF”, fortæller Allan Bo Andresen, der er Eventchef hos Hammel GF.

Man kan bestille sin smagekasse, der skulle række til to personer, via dette link

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler