28. oktober 2021

Hammel Handel lancerer ny gratis SMS-klub

Man kan kommunikere med sin målgruppe på mange forskellige måder og platforme, og nu forsøger Hammel Handel at nå ud til byens borgere med information om foreningens arrangementer på en helt ny måde.

Hammel Handel, der er Hammels handelstandsforening, arrangerer hen over året flere forskellige arrangementer, og dem vil de naturligvis gerne have, at så mange som muligt deltager i. Der annonceres i forvejen via Lokalavisen Favrskov, ByensNyt og de sociale medier, og nu tager man så et nyt tiltag i brug.

Foreningen har nemlig lavet en SMS-klub, hvor man tilmelder sig på 1272 med teksten “Hammel”, og derefter modtager man en SMS, hver gang der sker noget i byen, arrangeret af Hammel Handel. Foreningens formand, Shiela Pour, der ejer Shiela´s Café og Brasserie i Østergade fortæller om idéen med klubben:

“Vi vil gerne nå ud til så mange som muligt, og vi forsøger at gøre det så bredt som overhovedet muligt, og her ser vi SMS-klubben som en del af den samlede pakke. Det er gratis og man får kun en SMS, når vi arrangerer noget, så man skal ikke frygte at få beskeder i tide og utide om alt muligt. Det handler kun om Hammel Handel og de arrangementer vi laver hen over året”, fortæller Shiela.

På fredag er der Open by Night I Hammel, og det ville for eksempel være her, at man fik en besked, lige som til Halloween, juletræstænding og lignende.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °