28. oktober 2021

Hammel Handel mindes Chris Anker på fredag

På fredag holder Hammel Handels butikker Open by Night til klokken 21, hvorefter butiksindehaverne mødes ved Nyt Syn Brilleriet for at mindes afdøde Chris Anker Sørensen.

Klokken 21.10 bliver der tændt lys og afholdt et minuts stilhed til ære for Chris Anker Sørensen, der døde i Belgien forrige lørdag. Alle er velkomne til at deltage ved denne lille mindestund, som er Hammel Handels måde at mindes den populære cykelrytter, der var født og opvokset i Hammel.

Nyt Syn Brilleriet er hovedsponsor for Hammel CK, hvor Chris Anker Sørensen startede sin karriere, og derfor er det naturligt, at afholde mindestunden her.

“Det er helt uformelt, og vores måde som forening at markere Chris Anker Sørensen på. Vi håber at mange vil komme og deltage, og sammen med os, mindes Chris Anker”, fortæller Claus Leth fra Hammel Guld og Sølv og medlem af bestyrelsen i Hammel Handel.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
broken clouds
13.6 ° C
15.4 °
12.2 °
78 %
5.9kmh
72 %
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °