23. september 2023

Hammel Handel og ByensNyt indleder tæt samarbejde

Sidste år i november så ByensNyt.dk/8450 dagens lys, og har siden da leveret nyheder om alt, hvad der rører sig i Hammel og omegn, med stort fokus på konstruktiv vinkling af nyhederne.

ByensNyt havde i forvejen et medie i Hadsten der startede op i 2019, og i 2020 var det så Hammels tur til at få helt lokale nyheder, hvor fokus kun er på 8450 Hammel. Fra start har Hammel Handel været en helt naturlig samarbejdspartner, og det er nu mundet ud i en egentlig samarbejdsaftale mellem de to parter.

Hammel Handels formand, Shiela Pour, der ejer Shiela´s Cafe og Brasserie i Østergade, er glad for aftalen, og ser gode muligheder i samarbejdet med ByensNyt.

”Med ByensNyt har vi fået et nyhedsmedie, der fortæller de gode historier i Hammel, og som sætter fokus på det store handelsliv byen har. Vi vil som forening gerne bakke op om, at vi får fortalt mest muligt om Hammel, og ser ByensNyt som et oplagt valg, da de kun har til formål at skrive om 8450 Hammel”, udtaler Shiela Pour og tilføjer:

”Vi går ind i samarbejdet med et helt klart mål om, at få fortalt, hvad Hammel Handel er og, hvad vi som forening laver af tiltag og arrangementer hen over året. Vi har savnet et medie, der har fuld fokus på Hammel, og det har vi nu fået i ByensNyt”.

Også hos ByensNyt er der glæde, og her ser man, lige som Shiela, store muligheder i samarbejdet.

”Vi ser Hammel Handel som en vigtig medspiller og er både glade og stolte over, at de som forening kan se en værdi i, at samarbejde med os som medie. Vores ambition er, at være så tæt på byen og dens liv som muligt, og her er Hammel Handel vel en af de klart vigtigste, hvilket også vil give sig udtryk i vores dækning af 8450 Hammel i den kommende periode”, lyder der fra Jonas Hooge, der er redaktør for ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler