22. maj 2024

Hammel havde en fest til Hestemarkedet

Siden i torsdags har der været Hammel Hestemarked, og at dømme udefra de dage som ByensNyt har gæstet det traditionsrige marked, så har der været stor gensynsglæde fra publikums side, efter et års fravær grundet Corona.

Der har været mange på pladsen fra start til slut, hvor mange vides i skrivende stund ikke, men fornemmelsen blandt kræmmere og de politiske partier er optimistisk, og søndag formiddag strakte køen sig et pænt stykke for at komme ind på hestemarkedet.

Der var mange til Frijsenborg Løbet, og det forlyder, at der har været godt gang i ølteltene samt stor tilslutning til koncerterne både torsdag, fredag og lørdag.

Vi har samlet lidt indtryk fra markedet, og følger naturligvis op på Hammel Hestemarked, når arrangørerne har fået det store overblik over, hvor mange mennesker der har været igennem tælleapparatet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler