28. oktober 2021

Haveselskabet markerer jubilæum med krokussol

Den 9. april fejrer Haveselskabet Hammel kreds 80 års jubilæum, og i den forbindelse tyvstarter de jubilæet, når de på lørdag planter 2500 krokusløg, der til foråret gerne skulle blive til en krokussol foran InSide.

I foråret 2022 runder den lokale afdeling af Haveselskabet 80 år, og det bliver markeret året igennem. Inspireret af krokussolen ved Sall Kirke har havefolkene i Hammel valgt at skænke 2.500 krokusløg som skal sættes omkring den gamle lind ved Kultur- og Sundhedscenter InSide i en smuk form som en strålende sol.

Når Haveselskabet d. 16. oktober trækker i arbejdstøjet fra kl. 9.30 for at hjælpe Hammelborgerne med at moste æbler til Æbledagen i InSide, efterlyser de samtidig frivillige hjælpere – store som små – der vil hjælpe til med at sætte de mange løg. Foreningen sørger for at arbejdet er forberedt, men der bliver brug for mange flittige hænder.

Det indledende arbejde med krokussolen er gået i gang, og på lørdag håber Haveselskabet, at mange lokale, store som små, vil komme og hjælpe med at plante de mange krokusløg. Foto: Haveselskabet Hammel
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8450

Hammel
scattered clouds
11 ° C
11.7 °
10.5 °
86 %
5.4kmh
37 %
tors
11 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °