22. maj 2024

Hestemarkedet bliver (næsten) som det plejer

Sidste år var Hammel Hestemarked aflyst, men heldigvis er det populære marked tilbage i år fra 9 – 12 september, hvor det mere eller mindre bliver samme koncept som tidligere år.

Eneste ændring som det ser ud lige nu, er, at Arenafesterne rykkes udendørs i et stort telt på den gamle festplads, og her vil der være fest og farver både torsdag, fredag og lørdag. Traditionen tro er der også Frijsenborg Løbet torsdag aften, og efterfølgende spiller John Mogensen Live op til dans og musik.

Der kommer selvfølgelig også tivoli og kræmmermarked, ligesom at der også bliver gratis underholdning på den lille scene ved søen. Kapsejladsen om lørdagen er også tilbage, så her er der nok nogle stykker, der har revanche til gode fra tidligere år, der vil forsøge lykken.

Programmet er stadig under udformning, og Hammel Hestemarked skriver på deres facebookside, at der løbende meldes ud, når der er bands og andre nyheder at præsentere.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler