18. maj 2024

Hvorfor flages der i Østergade?

Mange har sikkert bemærket de mange flagrænker med dannebrogsflag, der hænger i Østergade og pynter op, men hvorfor hænger de der egentlig?

Flagrænkerne kom op i forbindelse med veteranbilsoptoget i maj, og det er planen at de skal hænge der et godt stykke tid endnu.

“Det var faktisk meningen, at de skulle have været oppe i forbindelse med genåbningen af butikkerne, men som med så meget andet, var der forlænget leveringstid, og derfor var de først klar til levering i maj. Vi har besluttet i Hammel Handel, at når vi nu alligevel kommer ind i en tid, hvor der er mange forskellige ting at fejre, som studenter og konfirmationer, så lader vi dem hænge og se festlige ud helt frem til Halloween i oktober”, fortæller Lise Reese, der er næstformand i Hammel Handel og indehaver af Nyt Syn Brilleriet i Østergade.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler