28. maj 2023

Ina er klar til at slå dørene op til Knold & Krave

Hvis man spørger Ina Thrane Grove, så vil man nok få svaret, at oktober måned har været hektisk og hårdt arbejde, men sliddet har været det hele værd, og torsdag er hun klar til at åbne sin butik, der hedder Knold & Krave, i Østergade.

Her kan man få alt fra kaffe, til keramik, værtindegaver, vin og såmænd også en grill og tilbehør hertil, som hendes mand er forhandler på, så det er en alsidig butik, der slår dørene op torsdag formiddag.

“Der har været noget at se til, siden jeg fik nøglerne til lokalet, og jeg synes der er blevet knoklet igennem, men jeg føler at den er ved at være der, og jeg er rigtig glad for resultatet. Jeg glæder mig helt vildt til at åbne og få kunder indenfor, og det bliver forhåbentlig en travl dag, med tanke på, at der er Halloween i byen torsdag aften”, kommer det storsmillende fra Ina, der udover indretningen af butikken, har været på intensivt kursus i kaffebrygningens stilarter.

Ina demonstrerer over for ByensNyts udsendte, hvordan den store espressomaskine fungerer

“Kaffe er ikke bare kaffe, det er jo en ren videnskab, så det har jeg også brugt en hel del tid på at lære om, og jeg synes jeg bliver bedre og bedre for hver dag. Jeg har til en start gjort klar med to borde i butikken, hvor man kan sidde og nyde sin kaffe, men jeg har flere borde der nemt kan findes frem, hvis det bliver nødvendigt”, lyder det fra Ina, der håber på, at hun med tiden også får alkoholbevilling, så man kan nyde et glas vin eller en øl i de fine omgivelser, med udsigt til byens liv lige udenfor.

Facaden er blevet shinet op og væk er den store markise, så man rigtigt kan se den fine bygning i svinget i Østergade
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler