28. november 2021

InSide holder julelørdag med masser af aktiviteter

Julebanko, nissegemmeleg, julemarked og kreative aktiviteter for hele familien 27. november.

Under overskriften ”Vi juler i InSide” gemmer sig en hyggelig dag med masser af juleaktiviteter i Hammels kulturhus. Café InSide har gløgg og æbleskiver på menukortet, kulturhusets store juletræ bliver pyntet af lokale kreative kvinder med Gitte Maj Nielsen som tovholder, og i biblioteket skal der bygges et juletræ af grønne bøger.

Hammel Billedskole står klar med en workshop for børn op til 8 år og deres forældre, hvor der skal bages julepynt, og HGF arrangerer julebanko for hele familien med masser af præmier.

I Galleriet på første sal er der julemarked arrangeret af Hanne Nors. Bodholderne byder på lækre kreative julevarer, bl.a. strik, julepynt, keramik, trævarer og dekorationer. Overskuddet fra markedet går til Hammel Kunstforening.

Nissegemmeleg og julesang for børn
Som en gennemgående aktivitet på julelørdagen er der også nisser på spil i kulturhuset – og de gemmer sig naturligvis. Så alle er inviteret med til at finde nisserne, hvor man kan se huen titte frem. Det er elever fra Favrskov Dramaskole, der i dagens anledning hopper i nissetøjet.

Et par gange i løbet af dagen spilles der op til julefællessang for store og små i biblioteket, hvor man også kan lave sin egen superseje julebadge. Og har man lyst til at give en hånd med i byggeriet af bogjuletræet er man meget velkommen.

Julestemning kommer der ikke til at mangle, når der fra kl. 10 er ”julerød” lørdag i InSide ovenpå Black Friday. Se program og flere detaljer på Facebook og www.hammelkulturhus.dk

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Vejret i 8450

Hammel
overcast clouds
1.9 ° C
2.7 °
1.9 °
95 %
1.9kmh
100 %
søn
3 °
man
2 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-1 °