17. juni 2024

Italia genåbner under nyt navn

Efter 17 år som ejer af Restaurant Italia i Hammel, lukkede Salvatore Capello restauranten ved årsskiftet, for i stedet at gå på pension og bruge mere tid på familien. Restaurantejeren keder sig dog for meget ved at gå derhjemme, så derfor gør han comeback.

For godt otte måneder siden fortalte Salvatore, at manglende omsætning og et skrantende helbred gjorde, at han så sig nødsaget til at lukke Italia efter 17 år. Siden da har restauranten stået nærmest uberørt hen med al inventar, og nu melder Salvatore Capello så ud, at han genåbner restauranten under navnet Da Salvatore.

“Vi mangler lige de sidste detaljer, både i forhold til menukort og lidt småreparationer i restauranten, men ellers er vi klar til at åbne den 4. oktober. Vi kommer til at holde åbent onsdag-lørdag og selvfølgelig også for selskaber. Maden bliver i samme stil som tidligere, med ændringer hist og her, så ingen store revolutioner”, fortæller Salvatore Cappello til ByensNyt.

Men hvorfor åbner han så igen, efter at have meldt ud at nu ville han gå på pension?

“Jeg keder mig helt vildt ved at gå derhjemme, så jeg skal i gang igen. Jeg har været i branchen i 43 år, og jeg holder så meget af det, at jeg ikke kan undvære det, så nu prøver vi igen, denne gang under et nyt navn, da mange kender mig og mit navn”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler