26. februar 2024

Juletræstænding i Hammel blev igen et hit

Det plejer at være et tilløbsstykke, når Hammel Handel tænder det store juletræ i Hammel, og til trods for en håndboldkamp med dansk deltagelse, ganske tæt på det lokale arrangement, så valgte rigtig mange heldigvis at bakke op om julehyggen på torvet ved Østergade.

Der var stuvende fuldt på torvet for enden af Østergade allerede en halv time før, at juletræet skulle tændes, og man fornemmede, at dagen var blevet set frem til med glæde og spænding.

Klokken 17 gik borgmester Lars Storgaard på, og holdte en fin tale til de fremødte børn og deres forældre, hvorefter selveste julemanden ankom. Efter lidt startvanskeligheder med mikrofon og lyd kom der styr på det hele, og herefter kunne der tælles ned fra ti, og så tændte lysene i det store juletræ.

Lise Reese fra Nyt Syn Brilleriet serverede traditionen tro varm kakao

Efterfølgende var der mulighed for at tale med julemanden og længere oppe i Østergade var der både slik, varm kakao og gløgg, hvorefter folk forsvandt ud i byens butikker og måske hjem til den spændende EM-kamp, som de danske kvinder jo på overbevisende måde vandt.

Mens Marianne Djørup fra Ketty Skou serverede gløgg til de voksne
Der var glade Hammel-borgere overalt i Østergade fredag eftermiddag/aften
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler