24. maj 2024

Kids Tour indtog Hammel med flot set-up og mange deltagere

Lørdag formiddag var der start på det stort anlagte Kids Tour, som er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år, som har været rundt i 24 andre danske byer, og via Favrskov Kommune i dag lagde vejen forbi Hammel.

Løbet foregik i flere etaper, hvor man var inddelt i aldersgrupper, på en rundtur i Hammel midtby. Bag Østergade i Mindegade, var der opstillet masser af underholdning i form af hoppeborg, skumbane, trafikskole og meget mere, så der var noget for alle aldre og også for dem, der ikke skulle deltage i løbet.

Det er Favrskov Kommune der har sikret, at Kids Tour kom til Hammel, og borgmester Lars Storgaard havde derfor fået æren af, at byde velkommen inden første heat blev sendt afsted lidt efter klokken 12. ByensNyt talte med borgmesteren da de første var sendt ud på ruten, og han var særdeles begejstret for arrangementet.

“Jeg er glad og stolt over, at vi har fået Kids Tour til kommunen, og glad for at så mange har valgt at deltage. Det er vigtigt, at vi får sat fokus på sundhed samtidig med, at børn lærer at cykle og begå sig i trafikken i en tidlig alder, og kan vi så få lokket nogen af dem til at melde sig ind i f. eks Hammel Cykelklub eller andre klubber, så vil det jo bare være fantastisk”, lyder det fra Lars Storgaard der tilføjer:

“Jeg er glad for, at det lykkedes os at få Kids Tour hertil, og med alle de mennesker der er mødt op, så må jeg sige, at det er en stor succes og jeg synes i den grad at det er et flot set-up som de er kommet med”

Se galleriet med billeder fra Kids Tour lige herunder

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler