15. juni 2024

Klassiske biler indtager Hammel på søndag

Sidste år ved den her tid kørte godt 100 flotte, klassiske biler gennem Østergade som et led i et større arrangement som forsikringsselskabet Aros står for, og i år er det igen lykkedes at få bilerne til at starte ud fra Hammel.

Sidste år var det ikke muligt, at bilerne stoppede i Østergade, da det ikke var tilladt at forsamles alt for mange, så derfor kørte biler blot langsomt igennem Østergade. I år er det heldigvis anderledes, og derfor holder de godt 100 biler i et par timer i Østergade og ved Smedens Have.

De første biler begynder at rulle ind i gaden omkring klokken 10, og godt en time senere er alle bilerne ankommet. De første sendes afsted 11.45, og omkring 12.30 forlader den sidste bil Hammel, så der er masser af tid til at få kigget nærmere på bilerne og få en sludder med ejerne.

Butikkerne har åbent fra 10-14, og vejrguderne har lovet godt vejr, så der er i den grad lagt op til en hyggelig søndag for hele familien.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler