21. februar 2024

Kom til Klimadag for hele familien på Hammel Genbrugsplads

15. april kan børn og voksne blive klimakloge, når Favrskov Kommune, Klima Favrskov og Favrskov Forsyning inviterer til klimadag på Hammel Genbrugsplads.

Dagen vil være fyldt med aktiviteter med fokus på genbrug, affaldssortering og den klimavenlige have. Der vil være værksteder, hvor de mindste kan bygge fuglehuse og lave skraldeguirlander, og så kommer Små Klimamonstre på besøg og laver sjove og lærerige aktiviteter med børnene.

Mens børnene leger og lærer, kan forældre og andre voksne blive klogere på den nye affaldsordning eller blive inspireret til at skabe en klimavenlig have derhjemme. De frivillige fra Repair Café InSide vil også sidde klar til at give dine ødelagte dimser nyt liv.

Arrangementet løber af stablen lørdag 15. april kl. 10.00-14.00 på Hammel Genbrugsplads. Det er gratis at deltage, og man kan bare møde op. 

Klimadagen markerer åbningen på Klimauger 2023, som er to uger pakket med arrangementer med fokus på klima og bæredygtighed.

Klimauger byder i år på blandt andet elbiltræf, foredrag med Morten DD, rundvisning ved det nye solcelleanlæg i Voldby, litterær klimakoncert og meget mere.

Se hele programmet for Klimauger 2023 på favrskov.dk/klimauger.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler