24. september 2023

Kom til Sommerfest i Svenstrup på lørdag

I år er der igen Sommerfest i Svenstrup, lige uden for Hammel, og i år bliver det en særlig aktiv sommerfest, da man Svenstrup også er med i Lokaldysten, sammen med tre andre byer i Favrskov.

Favrskov Kommune er debutant i Lokaldysten, men håbet er, at det er et motionsevent, der kan blive en tradition. Det er de lokale foreninger DGI Østjylland og DGI Løb & Gang, der står bag Lokaldysten sammen med Kultur- og Fritidsudvalget og Landsbyrådet i Favrskov Kommune. Simon Buus Olsen er formand for Landsbyrådet, og han glæder sig over de deltagende byers engagement, skriver Favrskov Kommune på deres hjemmeside.

– Forhåbentlig bliver det en positiv oplevelse for de deltagende byer, så de kan anbefale andre lokalsamfund i vores kommune at deltage på et andet tidspunkt. Samtidig er det en kærkommen anledning til at gøre en ekstra indsats for både sundheden og fællesskabet. Måske opstår der nye relationer og samarbejder, der kan føre nye aktiviteter med sig efter Lokaldysten, så der er mange gode grunde til at deltage, understreger Simon Buus Olsen, der holder talen ved præmieoverrækkelsen i den vindende landsby 6. september 2023 kl. 17.00.

Lokaldysten starter klokken 14 og varer frem til klokken 16, og du kan læse meget mere om arrangementet på kommunens hjemmeside.

Ud over Lokaldysten, er der også Pølsevogn, livemusik og meget mere på Svenstrup Stadion på lørdag og programmet ser ud som følger:

Dagens program:
13.30 Pladsen og baren åbner
13.45 Opvarmning
14.00 Startskuddet lyder – løbende start
14.30 Pølsevognen åbner
15.30 Aktiviteterne åbner (Snobrød, bordfodbold, sømblok og meget mere) 
16.00 Slut på Lokaldysten
19.00 Pølsevognen lukker

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler