30. januar 2023

Kom til VM Fodboldfest i Hammel Idrætscenter

Der er snart VM i fodbold, der denne gang afvikles i Qatar, og Danmark er kvalificeret til det måske mest omtalte VM i nyere tid. Kampene spilles forholdsvis tidligt på dagen i hverdagene, hvilket gør det mindre oplagt med storskærmsarrangementer til alle kampene.

Den 26. november, der er en lørdag, spiller Danmark mod Frankrig, og der har Hammel GF og Hammel Idrætscenter valgt at invitere til storskærmsarrangement i Hammel Idrætscenter.

“Vi har fået rigtig mange forespørgsler og har derfor besluttet, at vi viser flere af Danmarks fodboldkampe på storskærm i Hammel Idrætscenter. Vi starter med at vise Danmark – Frankrig, lørdag d. 26. november på storskærm i Arenaen i Hammel Idrætscenter. Her vil vi lave en folkefest, og det bliver ganske gratis at komme ind. Der vil være en masse aktiviteter inden kampen, som skydes i gang kl. 17.00”, fortæller Allan Bo Andresen fra Hammel GF.

Dørene åbnes klokken 13, og her bliver det muligt at få malet sig i røde og hvide farver. Desuden vil der være en bordfoldboldturnering og der kommer også en fodboldcurling bane op, samt en fartmåler, som kan registre hvor hårdt du kan sparke på mål.

“Når vi kommer tættere på kickoff, kommer der en fodbold quiz, hvor der vil være præmier på spil. Lidt ala den store succes til Hestemarked, hvor der altid er stuvende fuld til popquizen. Fra dørenes åbnes og helt tæt op til kickoff, vil der være DJ, som sørger for at spille alle de kendt VM sange. Kampen starter kl. 17.00 og efter kampen skal vi forhåbentlig fejre Danmarks sejr, og her spiller vores DJ endnu engang alle de kendt hits. Vi holder gang i festen til midnat, hvor vi takker af og lukker ned”, lyder det fra eventchefen i Hammel GF. 

Hvis Danmark går videre fra gruppespillet, vises alle de resterende kampe på storskærm, og det bliver offentliggjort så snart man kender spilletiderne. 

Entré og alle aktiviteter er ganske gratis og der vil naturligvis være mulighed for køb af drikkevarer, snacks og mad, fra der åbnes kl. 13.00 og helt frem til midnat. Arrangementet afvikles i samarbejde med Hammel GF & Hammel Idrætscenter.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler