17. juni 2024

Kulturhus InSide fejrer 25 års jubilæum på onsdag

I år er det 25 år siden, at InSide slog dørene op for borgerne i Hammel til byens nye kulturhus, og det skal naturligvis fejres. Så på onsdag er eftermiddagen og aftenen sat af til festligheder i kulturhuset på Dalvej.

Der er sket meget på de 25 år som InSide har været kulturhus, og man har blandt andet fået et Sundhedshus koblet på, ligesom at mange forskellige foreninger i tidens løb har brugt og bruger kulturhusets mange faciliteter alle ugens dage.

På onsdag skal alt dette fejres og Inside har stablet et flot program på benene, der indledes med tale af borgmesteren for Favrskov Kommune, Lars Storgaard klokken 16. Han afløses af Poul Nørgaard Jensen, der er leder af Lokalhistorisk arkiv, som vil fortælle små anekdoter om husets historie.

Klokken 16.30 er der kage og kaffe samt mulighed for at komme rundt og se kulturhuset, sundhedscenteret samt Lokalhistorisk arkiv. En time senere, klokken 17.30, giver gospelkoret Sallvation, som øver i InSide til dagligt, koncert, og så sluttes dagen af med fællesspisning i Café InSide samt filmfremvisning om husets historie.

Herunder ses noget af det, som InSide i den seneste tid har været brugt til

Foto: Favrskov Kommune
Foto: Repair Café InSide
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler