6. december 2023

Lærer på Frijsenborg Efterskole hædret for bachelorprojekt om podcast

Helle Videbæk, der er ansat som lærer på Frijsenborg Efterskole i Hammel, har sammen med sin studiekollega, vundet prisen for årets bedste bachelorprojekt.

Helle vandt prisen sammen med Josefine Køhrsen, der begge er uddannet fra læreruddannelsen i Silkeborg.. Bag uddelingen står Lærerprofession.dk, der drives af landets professionshøjskoler og fagbladet Folkeskolen i fællesskab. Dommerkomiteerne er uafhængige, og medlemmerne er lærere, skoleledere, skolechefer, undervisere fra læreruddannelsen og universitetsforskere. Dommerne skulle i år bedømme 53 bachelorprojekter, der er indstillet af undervisere og censorer fra alle landets læreruddannelser.

Projektet har titlen ”At åbne elevernes ører for lydfortællingen” og handler om, hvordan man kan bruge podcast i undervisningen i faget dansk i folkeskolen.

Med prisen hører både et større pengebeløb, en kande fra Kähler samt gavekort til bøger.

Helle underviser til daglige i dansk, engelsk, verdensborgerskab og sang på Frijsenborg Efterskole.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler