12. april 2024

Lars Lilholt runder flot program af til årets Hestemarked

I dag kunne Hammel Hestemarked præsentere årets sidste koncertnavn, og det var et af de helt store og klassiske navne der kom op af hatten til 50 års jubilæumskoncerten fredag aften.

Det bliver nemlig Lars Lilholt Band der skal fylde Arenaen op fredag aften, og det er man ganske godt tilfreds med hus Hammel Hestemarked.

“Det er herligt at det hele nu er på plads, og vi er glade for, at vi kunne lokke Lars Lilholt Band til Hammel. Nogen vil måske sige, at vi skulle have gået efter et endnu større navn, men vi er rigtigt godt tilfredse, og det holder sig også inden for den økonomiske ramme, som vi gerne vil have. Vi har altid en ansvarlig tilgang til tingene, og har ikke råd til at slå et stort hul i kassen, men jeg er nu også helt sikker på, at Lars Lilholt rammer bredt og solidt til vores publikum”, lyder det fra Allan Bo Andresen, der er næstformand for Hammel Hestemarked.

Mange festivaller og markeder over hele landet, har i år haft svært ved at tiltrække frivillige til de forskellige opgaver der er i forbindelse med afholdelsen af et stort arrangement, men Allan Bo fortæller, at det igen i år har været forholdsvis let at få fat på folk.

“Vi har de folk vi skal bruge, så vi skal bestemt ikke klage. Der har været nogle stykker der er stoppet, men dem har vi fået erstattet, så i det store hele må jeg sige, at det ser godt ud, og at frivilligheden på hestemarkedet er intakt, hvilket vi er glade for, fordi ellers ville det være svært at afholde markedet”

Kræmmermarked bliver et stort tilløbsstykke

Igen i år er der kræmmermarked, og her meldes der om masser af boder i alle afskygninger, både en masse gengangere, men også en hel del nye har meldt deres ankomst. Så er man i markedet for en god handel, så er det oplagt at kigge forbi.

“Der har virkelig været gang i tilmeldingerne til kræmmermarkedet, både fra folk der tidligere har været med, men faktisk også fra en hel del nye, så det er vi jo rigtig glade for. Det er som altid en god blanding af alt muligt forskelligt, så er man til den slags, så kan jeg kun anbefale at kigge forbi”, fortæller en begejstret Allan Bo til ByensNyt, der også kan fortælle om en nyhed torsdag aften:

“De sidste tolv år, har det været Nils Borring der har åbnet Hammel Hestemarked, men i år kan vi præsentere en nyhed på den front, da det er Lars Storgaard, der skal forsøge at råbe teltet op torsdag aften. Så må vi se, om det lykkes ham, eller om han bliver overdøvet af glade, feststemte mennesker”, kommer det smågrinende fra næstformanden.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler