18. maj 2024

Sommer i Hammel: Måms er kommet godt fra start

Trods forsinkelse med åbningsdatoen og efterfølgende sygdom, så er Hammels nye café, måms, kommet godt i gang, og humøret var i top, da ByensNyt kiggede forbi mandag eftermiddag.

Det er Line Schaloske der har kastet sig over livet som caféejer i lokalet, hvor der indtil for nylig var bagerbutik, og hun er godt tilfreds med at hun tog springet og blev selvstændig.

“Det er blevet lige som jeg havde tænkt, og snart kommer der også et vindue i café-delen, så man kan kigge ud, når man sidder og nyder maden. Det er blevet sommer, og derfor er det også lidt svært at bedømme opstarten, men jeg har da allerede bemærket flere gengangere, så det er et godt tegn tænker jeg”, kommer det storsmilende fra Line, der åbnede 10. juli, hvorefter hun allerede om søndagen måtte lægge sig med sygdom.

“Det var lidt ærgerligt, at der lige kom sygdom ind i billedet, men jeg er heldigvis ovenpå igen. Jeg snupper lige en enkelt feriedag i denne uge, så når vi lukker i dag, åbner vi først igen på torsdag, hvorefter vi kører med de almindelige åbningstider igen”

Øl fra Als på menukortet

Line har et stort udvalg af diverse salater og sandwich samt is og kage til den søde tand, og så er der også øl fra Lines hjemegn, Mjels på Als, på kortet.

“Jeg ville gerne have noget, som man ikke lige kan få andre steder i nærheden, og så tænkte jeg, at øl fra Als, hvor jeg kommer fra, ville være noget særligt. Så jeg gav bryggeriet et kald, og nu kan vi tilbyde tre forskellige øl derfra, som både kan nydes her og derhjemme”, fortæller Line.

Snart kan gæsterne i måms kigge ud på Gammel Frijsenborgvej, og følge med i bylivet, når der kommer et vindue i muren
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler