24. september 2023

Majmarked på søndag i Østergade

Hvert år i maj, har der været kræmmermarked, eller Majmarked som det kaldes, i Østergade i Hammel, men sidste år måtte man aflyse. Det gjorde man også i år, men grundet stor efterspørgsel på det populære marked, har man nu valgt at afholde det 29. august i stedet, stadig som Majmarked.

Det er Hammel Handel der står bag det populære marked, hvor private personer kan sælge ud af gemmerne på en gratis stand i Østergade, og i år havde man egentlig droppet at gennemføre, men på utallige opfordringer fra folk, der er ved at have fyldt garagen godt op, har man alligevel valgt, at afholde markedet.

Så på søndag den 29. august, er der fra 10-15 marked i Hammels hovedstrøg, hvor det er gratis at deltage og, hvor det er “først til mølle” i forhold til at få en standplads. Østergade er lukket af i begge ender, men åbnes op for kræmmerne klokken 8 ved apoteket, så man kan få gjort sin stand klar til kundernes ryk-ind klokken 10.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler