20. august 2022

Modeshow i Østergade sætter gang i udsalget

I morgen afholder Hammel Handel deres første rigtige arrangement efter lang tids venten, grundet diverse coronarestriktioner, men nu ser smittetallene gode ud, samtidig med, at forsamlingsforbuddet er hævet markant. Det kalder på en Open by Night, der samtidig skyder sommerudsalget i gang.

Østergade spærres af fra klokken 16 og frem til klokken 21, og i dette tidsrum er der sammensat et flot program med noget for hele familien. Klokken 16 er der mulighed for at komme og bygge sin egen drage til at flyve med i sommerferien i drageværkstedet, hvor der er kyndig vejledning. Det er for alle aldre og er åbent frem til klokken 19.

Klokken 17 varmer Kim og Birger op under folk med god musik, hvor også Johns Bodega er trukket ud på gaden med fadøl. Der bliver lavet cafémiljø gennem Østergade, så der bliver mulighed for at sidde og nyde sin øl og det gode vejr.

Klokken 19 er der så modeshow, hvor flere af byens tøjbutikker er gået sammen om at vise kunderne, hvad de lige nu kan finde på hylder og bøjler i butikkerne, inden man begiver sig ud på egen hånd i butikkerne, der har åbent frem til klokken 21.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler