28. marts 2024

Musical og operettesang ved Kulturelt Samvirkes årsmøde 

Kulturelt Samvirke for Favrskov årlige repræsentantskabsmøde krydres i år med et musical- og operette-indslag på cirka en halv time. Repræsentantskabsmødet afholdes mandag 20. marts klokken 19.30 i kulturhuset Inside i Hammel. 

Underholdningen er denne gang hentet i det sydjyske. Det er Tina Nielsen med rødder i Hammel og Majbritt Skovbjerg, Vejen, der byder på en færdigret af musical og operettesang i et spænd fra ”Sommer i Tyrol” til ”Evita”. Til daglig slår de blandt andet deres folder i den danske folkekirke som kirkesangere, men de har også begge to sunget i forskellige teater- og koncertsammenhænge. 

Fakta

Kulturelt Samvirkes medlemsskare består af foreninger, organisationer og institutioner i Favrskov med et kulturelt virke. 

Samvirket støtter og koordinerer kulturelle aktiviteter i Favrskov Kommune. Den økonomiske støtte gives i form af enten direkte tilskud eller underskudsdækning og kan være op til 20.000 kroner.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler